Månedensmenu

månedensmenu-2

Hver måned sammensætter vores køkkenchef månedens menu

Månedensmenu er altid en spændende 3 retters menu.
Husk at derfor at bestille bord mindst én gang om måneden, så du ikke går glip af noget. Vælg selv om du vil nyde 2 eller 3 retter af den lækre menu.

Frokostretter

På Latinerly finder du et stort og varieret udvalg af frokostretter. De spænder ligefra traditionel dansk mad såsom hakkebøf med bløde løg, frikadeller eller vores populære æggekage til burger, sandwich og spændende salater.

Prisniveauet er i den lave ende, men vi går aldrig på kompromis med råvarer eller kvalitet.
Vores gode service er altid tilstede, og du behøver normalt ikke vente mere end 15 minutter på din mad, fra du har afgivet din bestilling.

Vi har altid gode frokost tilbud både til hverdag og i weekenden.

Aftenretter

aftenretter

På Latinerly finder du aftenretter, der falder i de flestes smag, men specialet er vores store udvalg af garantimøre steaks. Vi gør os rigtigt umage for hele tiden at finde de bedste råvarer og det bedste kød, som er tilgængeligt på markedet.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet,og alt, du får serveret, er enten hjemmelavet eller hjemmebagt.

Vores gode service er altid tilstede, og du behøver normalt ikke vente mere end 15 minutter på din mad, fra du har afgivet din bestilling.

Vi har altid et godt tilbud eksempelvis vores månedsmenu, hvor du får 2 retter for 299,- og 3 retter for 329,-  Se mere om månedens menu lige her

Til alle hovedretter er der altid en stor og varieret fri salatbar samt brødkurv.

Vinkort

Latinerly har et stort og varieret vinkort med gode vine fra hele verdenen. Vores leverandør af vine gør sammen med os et stort arbejde for at finde de bedste og mest spændende vine til de rigtige priser.
Da vin jo nærmest er en videnskab, gør vi alt, hvad vi kan, for løbende at lave kurser for vores personale. Det sikrer, at vores personale kan give Jer den bedste vejledning med på vejen.

Vi kalkulerer ikke særligt højt, hvilket gør, at vi kan sælge vores vine til særdeles fornuftige priser.
Vi håber, I vil nyde det store udvalg, de helt rigtige priser og den gode kvalitet.