Livemusik

På Latinerly har vi live musik gennem hele sæsonen, dog undtaget af juli måned, de første to uger af august samt de første to uger af januar.

Vi bestræber os på at finde de bedste bands og musikere, der udover virkelig at kunne spille, også kan skabe en god stemning, en god fest og selvfølgelig fylde dansegulvet.

Normalt har vi live musik hver fredag, men i år har vi udvidet programmet, så der i hele juleperioden, november og december, er live musik både fredag og lørdag, bakket op af diskjockey i pauserne, og når bandet er færdigt.

Diskotek

Diskoteket på Latinerly er noget helt specielt og findes kun få steder i Danmark!
Vi har voksne diskjockeys, som virkelig formår at sammensætte musikken, så den passer til vores voksne gæster. Ordet diskotek får bare en anden betydning, når man gæster Latinerly.
Vi spiller alt det gode gamle musik, som alle kender, selvfølgelig blandet med de største hits fra hitlisterne.

På Latinerly er der aldrig to aftener, der musikmæssigt er ens, da vores diskjockeys tilpasser musikken efter dansegulvet og gæsterne på den pågældende aften.

Happenings

På Latinerly er der hele tiden forskellige Happenings. Spisearrangementer, live musik, Stand Up, Lørdagsdiskotek, Ølklubben, Happy Hour og LYstige Timer. Dertil kommer forskellige arrangementer i Spisekammeret.

Vores faste Happenings, hvor vi skruer lidt ned på priserne, er Happy Hour og LYstige Timer.

Happy Hour er hver mandag-fredag fra 14.00-18.00 og lørdag fra kl. 10.00-18.00. Her kan du købe store Carlsberg fadøl til kun kr. 36,-

LYstige Timer er hver fredag og lørdag fra 22.00-00.00, hvor vi sælger store Carlsberg fadøl og sjusser til kun kr. 25,- samt shots til kun kr. 15,-

Der er altid en Happening, dejlig mad eller en fest at finde på Latinerly.