Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bandet går på scenen omkring kl. 22.00

Som tiden er gået, er Volf Duo er ikke længere bare en duo, men en meget synlig del i dansk showbusiness. Og med et nationalt gennembrud i TV2s Scenen Er Din – hvor duoen løb med den samlede 3. plads, – flyver Volf Duo stærkere og højere end nogensinde. Krydret med 90% selvtillid – 10% Selvironi – og 100% fest og gang i den. Og med et repertoire der strækker sig fra nutiden og til mere end 50 år tilbage i tiden, må der siges at være garanti for det brede publikum.

Detaljer

Dato: 17. januar
Tidspunkt: 22:00
Begivenhed KategoriLivemusik
Begivenhed Tags:

LATINERLY ER ÅBNET IGEN!

Så er Restaurant Latinerly klar til at byde jer velkommen igen og vi glæder os...!

Vi har naturligvis, taget vores forholdsregler, og arbejder ud fra retningslinjerne som Sundhedsstyrelsen anbefaler, så du kan føle dig tryg, når du besøger os.
Vi har fokus på afstand, afspritning og ekstra hygiejne..!

-Vi skal derfor i den kommende tid bede vores dejlige gæster om ikke at sidde eller opholde sig i baren, men derimod bruge bordene.
-Der må max. være 10 personer i et selskab.
-Der vil desværre IKKE være live musik, DJ eller dans.
-Vi lukker kl. 24.00, de hyggelige nattetimer må vi vente med..
-Vi har vores vanlige frokost og -aftenmenu, dog bruger vi kun engangsmenukort og så har vi i denne første periode valgt ikke at tilbyde salatbar.

Lad os sammen vise samfundssind og huske at respektere de givne retningslinjer, så vi kan forsætte den positive udvikling og gøre vejen til det normale så kort som muligt..!

VI SES PÅ LY.

De bedste hilsner
Peter Hammer & Nils Holm