Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Find Begivenheder

juni 2022

RockStöj

3. juni - 22:00

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Efter flere års fravær, kan vi byde RockStøj velkommen tilbage på Latinerly. RockStöj består af tre yderst kompetente og dygtige musikere, der med deres egne akustiske fortolkninger af hits fra de seneste fire årtier formår at skabe en hel unik stemning. Med over 100 jobs i bagagen og deres lo-fi opsætning bestående af guitar, bas og cajon (akustisk tromme) er RockStöj derfor noget helt særligt! Forsynet med over 300 sange fra kunstnere som…

Læs mere

KonKurs

10. juni - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 KonKurs er et coverband fra Herning, som ynder at sætte gang i festen med et bredt repertoire, som rammer både det unge og det mere modne publikum. Bandet spiller en bred vifte af diverse etablerede kunstnere såsom Elvis Presley, U2, Allan Olsen, Kim Larsen, Rasmus Seebach, The Beatles! Meget populære gæster på Latinerly..!!  

Læs mere

Claus & Morten Duo

17. juni - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene.

Læs mere

Volf & JB

25. juni - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 16,30 og igen 22.30  De to charmebasser laver en fest, når hærvejs deltagerne kommer hjem fra de 20 km på "spritruten, og så giver de den gas igen til aften..!! Volf & JB spiller de fedeste klassikere, af navne som fx TV-2, Bamses Venner, Beatles, Big Fat Snake, Bryan Adams, Danseorkestret og sindssygt mange mange andre alt sammen spillet med en energi og en charme man skal lede længe efter.

Læs mere
+ Eksporter begivenheder