Indlæser Begivenheder

Tidligere Begivenheder

Find Begivenheder

maj 2020

Rockbandet.dk

22. maj 2020 - 22:00

Bandet går på scenen omkring kl. 22.00 Tag dine bedste dansesko på og husk dit vabelplaster når Rockbandet DK fyrer op og synger ”Hallo Hallo” imens du ”Står på en Alpetop” og kigger på ”Video Video” ”Midt om Natten” samtidig med at ”Kloden Drejer” fordi du har drukket ”Whisky In The Jar” og ”Danset i Måneskin” hele vejen ned af ”Rabalderstrædet” og ”Langebro” til du står uden for ”Byens Hotel” hvor du kan høre Robbie Williams synge ”Feel”, ”Angles” og…

Læs mere

Claus & Morten Duo

29. maj 2020 - 22:00

Bandet går på scenen omkring kl. 22.00 De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene.

Læs mere

september 2021

Bech & Bech Trio

3. september - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Kom og fest med på Latinerly når Bech & Bech Trio giver den gas på scenen med de bedste dansenumre.  

Læs mere
Trolle & Co

Trolle & Co

10. september - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Kom og fest med på Latinerly når Trolle & Co giver den gas på scenen med de bedste dansenumre.  

Læs mere

KonKurs Duo

17. september - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 KonKurs er et coverband fra Herning, som ynder at sætte gang i festen med et bredt repertoire, som rammer både det unge og det mere modne publikum. Bandet spiller en bred vifte af diverse etablerede kunstnere såsom Elvis Presley, U2, Allan Olsen, Kim Larsen, Rasmus Seebach, The Beatles!  

Læs mere
Volf & JB på Latinerly

Volf & JB

24. september - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Volf & JB spiller de fedeste klassikere, af navne som fx TV-2, Bamses Venner, Beatles, Big Fat Snake, Bryan Adams, Danseorkestret og sindssygt mange mange andre alt sammen spillet med en energi og en charme man skal lede længe efter.

Læs mere

oktober 2021

3 på tur

1. oktober - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Kom og fest med Aarhusianske 3 på tur på Latinerly når " de 3 på tur" giver den gas på scenen med de bedste dansenumre.  

Læs mere

VM i Tænkeboks

4. oktober - 18:00

Æ N D R I N G.!! Viborg Mesterskaberne i Tænkeboks..😁   16.212 har set opslaget, der er 1.180 der har klikket på opslaget, der er 49 der har kommenteret, hånet, drillet og udfordret, og der er 16 der har delt opslaget... og det er godt gået..🤩 Men der er 8 tilmeldinger..!? Vi tænker at det er fordi, det er svært at afsætte 3 dage til denne turnering.. ? Så derfor laver vi det nu om til en CUP turnering.…

Læs mere

3 på tur

8. oktober - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Kom og fest med på Latinerly når de 3 på tur giver den gas på scenen med de bedste dansenumre.  

Læs mere
Volf & JB På Ly

Volf & JB

15. oktober - 22:30

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Volf & JB spiller de fedeste klassikere, af navne som fx TV-2, Bamses Venner, Beatles, Big Fat Snake, Bryan Adams, Danseorkestret og sindssygt mange mange andre alt sammen spillet med en energi og en charme man skal lede længe efter.

Læs mere
+ Eksporter begivenheder

Velkommen på Latinerly.

Coronapas på Restauranter, natklubber og diskoteker med alkoholservering, indføres igen fra fredag den 12. november 2021

Så derfor skal du igen bruge dit Coronapas når du skal på Latinerly og det er gældende for personer fra 15 år og opefter.
Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
Du har også gyldigt Coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt Coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt Coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

UNDTAGELSE:
Er du undtaget for Coronapas, Test eller Vaccination, skal du medbringe gyldig dokumentation fra Borgerservice.

Vi ses på Ly...

De bedste hilsner
Peter Hammer & Nils Holm