Electric Fish

Electric Fish

Electric Fisk går på scenen kl. 22.30 .. 🙂 Electric Fish er en velspillende duo som kommer fra det nordlige Polen. De lever til dels af at være musikundervisere i Polen og ellers er det full time på spillejobs, hvor de har spillet over 1000 jobs i hele norden. Her er der virkelig tale om et bredt repetoire leveret med en fantastisk udstråling og det er rasende god underholdning… Det blir en knaldgod aften..!  

Læs mere...
Awesome Blondes

Awesome Blondes

Awsome Blodes går på scenen omkring kl. 22.30 “Awesome Blondes” består af 3 meget levende og professionelle musikere, som ud over denne power trio, spiller i et hav af andre projekter. Et danseband der virkelig kommer ud over scenekanten, og giver alle en festlig og professionel oplevelse.  

Læs mere...
Duoen Claus & Morten

Duoen Claus & Morten

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene. Duoen er faktisk en slags Live Spotify, for de to kan stort set spille alt på kommando..!

Læs mere...
En Kort En Lang…

En Kort En Lang…

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Med et repertoire der favner alle aldre og stort set enhver smag, med over 150 forskellige numre har bandet muligheden for at tilpasse musikken efter publikummet.Det er omdrejningspunktet for en god fest. Herunder ses et bredt udsnit af vores repertoire og der kommer hele tiden nye numre til. Bruno Mars, Ed Sheeran, Michael Jackson, Justin Timberlake, Rihanna, Coldplay, Robbie Williams, Justin Bieber, Lukas Graham m.fl. Er der specielle ønsker, så prøver vi gerne at opfylde dem!

Læs mere...
Nikita & Heine Duo

Nikita & Heine Duo

Bandet går på scenen omkring kl. 22.00 Fredags Live på smukkeste vis, når vi igen byder Nikita & Heine indenfor på Latinerly. Ganske som sidst, kan du bare læne dig tilbage og nyde musikken, for der er virkelig tale en vanvittig dygtig sangerinde, akkompagneret af en vanvittig dygtig guitarist. Kig ned og lad dig blive forkælet af Nikitas stemme, når hun synger numre af, Søs Fenger, Steffen Brandt, Lukas Graham, John Legend og mange flere.. Det bliver en musikalsk krammer du sent vil glemme..

Læs mere...
Electric Fish

Electric Fish

Electric Fish går på scenen kl. 22.30 Electric Fish er en velspillende duo som kommer fra det nordlige Polen. De lever til dels af at være musikundervisere i Polen og ellers er det full time på spillejobs, hvor de har spillet over 1000 jobs i hele norden. Her er der virkelig tale om et bredt repetoire leveret med en fantastisk udstråling og det er rasende god underholdning… Det blir en knaldgod aften..!  

Læs mere...
Karsten M Duo

Karsten M Duo

Bandet går på scenen omkring kl. 22.30 Karsten M Duo emmer af rutine, de spiller alle klassikere, af navne som fx TV-2, Bamses Venner, Beatles, Big Fat Snake, Bryan Adams, Danseorkestret og vi glæder os til at byde Karsten M duo tilbage på Latinerly

Læs mere...
Nikita & Heine Duo

Nikita & Heine Duo

Bandet går på scenen omkring kl. 22.00 Vi starter året 2024 med Fredags Live på smukkeste vis, når vi byder Nikita & Heine indenfor på Latinerly. Her skal du bare læne dig tilbage og nyde musikken, for der er virkelig tale om toner på højt plan, men en vanvittig dygtig sangerinde, akkompagneret af en vanvittig dygtig guitarist. Kig ned og lad dig blive forkælet af Nikitas stemme, når hun synger numre af, Søs Fenger, Steffen Brandt, Lukas Graham, John Legend og mange flere.. Der bliver altså kærlighed i lange baner..

Læs mere...
Ugg & Ørum

Ugg & Ørum

Ugg & Ørum går på omkring kl. 22.30 Ugg & Ørum er en erfaren akustisk guitar duo der med garanti sætter gang i festen. Repertoiret er sammensat af kendte rock og pop numre, som får publikum i godt humør. Ugg & Ørum sammensætter selvfølgelig repertoiret efter dine ønsker, hvis du kan klare en omgang akustisk Grunge fra 90’erne, så er det bare ned på Latinerly.  

Læs mere...
Welcome to Graceland

Welcome to Graceland

Latinerly præsenterer i samarbejde med Viborg Teaterforening Koncert foredrag med Welcome to Graceland den 22. Februar 2024 kl. 20.00 P A U L  S I M O N – G R A C E L A N D – KONCERTFOREDRAG Den fascinerende musik og fortælling om Paul Simons “Graceland” Spillet og fortalt af bandet “Welcome to Graceland” I 1985 tog verdensstjernen Paul Simon til Sydafrika, under apartheid, for at forfølge en nyvunden kærlighed til musikken fra landet. Det blev til albummet Graceland, som bl.a. indeholder verdenshittet Call Me Al. Blandingen af sydafrikansk folkemusik og Paul Simons sangskrivning skaber en helt ny...

Læs mere...